Ciorba de fasole verde cu carne de vita

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 8 Aug 2010 | 19376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  fasole păstăi
  • carne de vita
  • tocana de legume
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de ţelină mică
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingură de făină
  •  iaurt gras/smantana
  • 100 ml oţet din vin
  •  leuştean
  •  pătrunjel
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu carne de vita:

Pentru inceput spalam si curatam carnea de pielite si o punem la fiert ( timpul de firbere depinde de cat de cruda sau nu este carnea)

Intre timp spalam si curatam fasolea, rupem capetele pastailor si eliminam atele.

Curatam morcovii si telina si le taiem dupa preferinte.

Dupa ce a fiert carnea, punem morcovii si telina, iar cand acestea sunt pe jumatate fierte adaugam si pastaile de fasole.

Separat intr-o tigaie calim ceapa, ardeiul, usturoiul, adaugam cateva linguri de tocana de legume si o lingura de faina si rumenim si lasam sa dea cateva clocote.

Cand fasolea s-a inmuiat, turnam rantasul in oala si mai lasam cateva minute.

La sfarsit punem otet si sare dupa gust.

Asezonam cu verdeata tocata marunt.

Servim cu iaurt gras sau cu smantana si ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta